Click for more products.
No produts were found.

Όροι Χρήσης

Ο διαδικτυακός τόπος παρέχεται σε εσάς για προσωπική σας χρήση υπό τους παρόντες Όρους Χρήσης. Χρησιμοποιώντας την Ιστοσελίδα συμφωνείτε με τους παρόντες Όρους Χρήσης. Διατηρούμε το δικαίωμα να ενημερώνουμε ή να τροποποιούμε τους παρόντες Όρους Χρήσης ανά πάσα στιγμή.

  

1. Η Εταιρεία

Τον διαδικτυακό τόπο χειρίζεται η εταιρεία:

ASPRITER GREECE
Αρζουμανίδης Mεσιτικα & Ασφαλειες
Μαγνησίας 14Β, GR-14232 Αθήνα
Τηλ. +30 215 215 21 65
Email: service@aspriter.gr

ΑΦΜ: 100022580
ΔΟΥ: Νέα Ιωνία

Οι όροι χρήσεις του παρόντος κειμένου καλύπτουν τη χρήση του διαδικτυακού τόπου Aspriter.gr και την πώληση κάθε προϊόντος μέσω του διαδικτυακού τόπου.

x

2. Χρήση Διαδικτυακού Τόπου

Πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών για να κάνετε αγορές από τον διαδικτυακό τόπο ή να εγγραφείτε σε αυτόν. Αν είστε κάτω από 18 μπορείτε να περιηγηθείτε στο διαδικτυακό τόπο αλλά δεν μπορείτε να κάνετε αγορές, να εγγραφείτε σε αυτόν και να μας δώσετε προσωπικά δεδομένα.

Αυτός ο ιστότοπος δεν απευθύνεται σε παιδιά κάτω των 12 ετών.

Με τη χρήση του Ιστότοπου, συμφωνείτε ότι θα συμμορφώνεστε με τους παρόντες Όρους Χρήσης και τυχόν προειδοποιήσεις ή οδηγίες στον Ιστότοπο. Συμφωνείτε ότι κατά την πρόσβαση ή τη χρήση της Ιστοσελίδας ή οποιουδήποτε Περιεχομένου, θα ενεργείτε σύμφωνα με το νόμο και με καλή πίστη.

3. Ακρίβεια Πληροφοριών

Στοχεύουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και προσπαθούμε να είμαστε όσο το δυνατόν ακριβέστεροι όταν περιγράφουμε τα προϊόντα μας στον Ιστότοπο καθώς και όταν παρέχουμε οποιαδήποτε πληροφορία. Ωστόσο, δεν εγγυόμαστε ότι όλες οι πληροφορίες - όπως περιγραφές προϊόντων, χρώματα, τιμές, διαθεσιμότητα ή άλλο περιεχόμενο - που είναι διαθέσιμες στην Ιστοσελίδα είναι ακριβείς, πλήρεις ή χωρίς σφάλματα. Επομένως, διατηρούμε το δικαίωμα να διορθώνουμε τυχόν σφάλματα, ανακρίβειες ή παραλείψεις και να αλλάζουμε ή να ενημερώνουμε τις πληροφορίες ανά πάσα στιγμή. 

Δεν δεσμευόμαστε ότι οι υπηρεσίες θα είναι χωρίς λάθη ή ότι η Ιστοσελίδα θα είναι διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή.

4. Παραγγελίες

Τα προϊόντα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα. Εάν για οποιονδήποτε λόγο μετά από εύλογο έλεγχο δεν είμαστε σε θέση να σας προμηθεύσουμε κάποιο προϊόν, θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατόν και θα σας επιστρέψουμε το ποσό που έχετε πληρώσει ή αν επιθυμείτε θα σας αντικαταστήσουμε το προϊόν με εμπόρευμα ισοδύναμης ποιότητας και τιμής.

Ενώ προσπαθούμε να προβάλλουμε με ακρίβεια τα χρώματα των προϊόντων μας στον ιστότοπο, τα πραγματικά χρώματα που βλέπετε εξαρτώνται από τον υπολογιστή σας και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η εμφάνιση του κάθε χρώματος στην οθόνη θα αποδίδει με ακρίβεια το χρώμα του προϊόντος κατά την παράδοση.

5. Αποστολές και Πληρωμές

Ανατρέξτε στην ενότητα Αποστολές / Πληρωμές για λεπτομέρειες σχετικά με την αποστολή και πληρωμή της παραγγελίας σας.

6. Επιστροφές και Ακυρώσεις

Ανατρέξτε στην ενότητα Επιστροφές / Ακυρώσεις για λεπτομέρειες σχετικά με επιστροφές και ακυρώσεις παραγγελιών.

7. Ο Λογαριασμός σας

Με την επιφύλαξη των περιορισμών ηλικίας που περιγράφονται παραπάνω, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλές λειτουργίες του Δικτυακού Τόπου χωρίς να εγγραφείτε, συμπεριλαμβανομένης της πραγματοποίησης αγορών. Αν επιλέξετε να εγγραφείτε μπορείτε να αποθηκεύετε τα αγαπημένα σας προϊόντα, να έχετε ανά πάσα στιγμή το ιστορικό των παραγγελιών σας διαθέσιμο και να κάνετε τις μελλοντικές αγορές σας πιο γρήγορα. 

Mπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση email σας και τον κωδικό σας, επισκεπτόμενοι τον ιστότοπό μας ή από την ακόλουθη διεύθυνση URL: https://aspriter.gr/%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%B7?back=my-account

Μόλις συνδεθείτε, θα έχετε πρόσβαση σε υπηρεσίες όπως ανασκόπηση ή εκτύπωση παλαιότερων παραγγελιών και επεξεργασία των πληροφοριών του λογαριασμού σας. Μπορείτε να ακυρώσετε τον ηλεκτρονικό σας λογαριασμό ανά πάσα στιγμή επικοινωνώντας μαζί μας. 

Είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας του λογαριασμού σας, του ονόματος χρήστη και του κωδικού πρόσβασης και για τον περιορισμό της πρόσβασης στον υπολογιστή σας. Εάν υπήρξε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του κωδικού πρόσβασης ή του λογαριασμού σας, ενημερώστε μας αμέσως. Είστε υπεύθυνοι για την παροχή και τη διατήρηση των τρεχουσών, πλήρων, ακριβών και αληθινών πληροφοριών στο λογαριασμό σας. Συμφωνείτε ότι αναλαμβάνετε την ευθύνη για όλες τις δραστηριότητες που συμβαίνουν με την άδεια ή την εξουσιοδότησή σας στο λογαριασμό σας, το όνομα χρήστη ή / και τον κωδικό πρόσβασής σας ή επειδή δεν καταφέρατε να διατηρήσετε επαρκή ασφάλεια για τον λογαριασμού σας, το όνομα χρήστη ή / και τον κωδικό πρόσβασής σας. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την υπηρεσία ή / και να τερματίσουμε λογαριασμούς χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση εάν παραβιάζονται αυτοί οι Όροι Χρήσεις ή εάν αποφασίσουμε, κατά τη διακριτική μας ευχέρεια, ότι θα ήταν προς το συμφέρον μας να το πράξουμε.

8. Εξυπηρέτηση Πελατών

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας ή για την τυχόν ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο service@aspriter.gr ή τηλεφωνικά: +30 215 215 21 65 - Δευτέρα έως Παρασκευή: 12:00 π.μ. - 2:00 μ.μ. (εκτός από τις αργίες)

9. Πνευματική Ιδιοκτησία

Το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας (συμπεριλαμβανομένων του κειμένου, των γραφικών, του λογισμικού, των φωτογραφιών και άλλων εικόνων, των βίντεο, του ήχου, των εμπορικών σημάτων και των λογοτύπων)  ανήκει στην ASPRITER.GR εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά. Δεν επιτρέπεται να αναπαράγετε, να τροποποιείτε, να αντιγράφετε, να διανέμετε ή να χρησιμοποιείτε για εμπορικούς σκοπούς οτιδήποτε από τα υλικά ή το περιεχόμενο της ιστοσελίδας χωρίς την έγγραφη άδειά μας. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση, η αναδιανομή ή η αναμετάδοση οποιουδήποτε περιεχομένου στην Ιστοσελίδα.  Δεν επιτρέπεται να αφαιρέσετε ή να αλλάξετε οποιοδήποτε περιεχόμενο του Δικτυακού Τόπου ή να επιχειρήσετε να παρακάμψετε την ασφάλεια ή να παρεμποδίσετε την ορθή λειτουργία της Ιστοσελίδας ή των διακομιστών στους οποίους φιλοξενείται. Δεν αποκτάτε δικαιώματα κυριότητας με τη λήψη ή τη χρήση οποιουδήποτε περιεχομένου της Ιστοσελίδας .

Δεν επιτρέπεται να δημιουργήσετε συνδέσμους προς τον Ιστότοπο από οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεσή μας. Μπορείτε να συνδέσετε έναν ιστότοπο που χρησιμοποιείται από εσάς, υπό την προϋπόθεση ότι ο σύνδεσμος δεν είναι παραπλανητικός, δείχνει σαφώς τον προορισμό του και δεν περιέχει περιεχόμενο που είναι παράνομο, απειλητικό, καταχρηστικό, δυσφημιστικό, άσεμνο, προσβλητικό ή που παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ή άλλα δικαιώματα οποιουδήποτε τρίτου.

10. Ιστότοποι Τρίτων (Links)

Η ιστοσελίδα μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους για άλλους ιστότοπους που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για το περιεχόμενο οποιωνδήποτε ιστοσελίδων τρίτων, ακόμη και αν συνδέονται με ή από την Ιστοσελίδα. Οι σύνδεσμοι που εμφανίζονται στον Ιστότοπο είναι μόνο για λόγους ευκολίας και δεν αποτελούν επικύρωση από εμάς. Χρησιμοποιείτε και έχετε πρόσβαση σε αυτές τις ιστοσελίδες τρίτων με δική σας ευθύνη. Δεν είμαστε σε καμία περίπτωση υπεύθυνοι για τον έλεγχο ούτε αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για τις ενέργειες ή τις υπηρεσίες τέτοιων δικτυακών τόπων. Θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις πολιτικές απορρήτου και τους όρους χρήσεις των ιστότοπων τρίτων που επισκέπτεστε.

11. Πολιτική Απορρήτου

Ανατρέξτε στην ενότητα Πολιτική Απορρήτου για λεπτομέρειες σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα.

Ο νομικός έλεγχος αυτής της ιστοσελίδας έγινε από: Στέλιο Χατζηδάκη, Δικηγόρο (Α.Μ. 3293), Φραγκίνη 7, 54624 Θεσσαλονίκη, Tηλ. +30 2310 237981
Ιστοτοπος: Anwaltskanzlei.gr

Υπεύθυνος περιεχομένου: Κωνσταντίνος Αρζουμανίδης, έμπορος

Δικαιώματα των εικόνων: προσωπικές εικόνες, Envato Elements και αποθέματα από Fotolia/Adobe Stock. 

© 2022 Aspriter.gr

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in